Een belangrijke stap in uw leven. Het verkopen van uw huis!

Een belangrijke stap in uw leven. Het verkopen van uw huis!

U heeft besloten uw huis te verkopen. Dan gaat u op zoek naar een makelaar. De juiste makelaar. Maar wie is die juiste makelaar? De goedkoopste met de laagste tarieven? De grootste in de buurt? Of wilt u een makelaar die luistert naar uw wensen en die er alles aan zal doen om uw huis te verkopen voor de juiste prijs.

Voor een eerlijk tarief levert Thewissen Makelaardij de hoogste kwaliteit om uw huis succesvol te verkopen. Onze inzet, realistische no-nonsense aanpak en deskundigheid in combinatie met onze ervaring zorgen ervoor dat de verkoop van uw huis een succes wordt.

Contact met u als klant staat voor ons voorop. Wij werken met z’n tweeën waardoor u altijd de persoonlijke aandacht van de juiste persoon krijgt. Wij nemen de tijd voor u en uw huis, geen vlotte praatjes en mooie verhalen, wij komen om uw huis te verkopen en u volledig te ontzorgen!

Voor een professionele, persoonlijke en integere begeleiding bij het verkooptraject bent u bij ons op het juiste adres. Samen met u gaan we ervoor!

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de juridische en financiële afwikkeling staan wij altijd voor uw klaar. Ook na deze laatste afwikkeling blijft onze deur voor u open!

Wilt u graag alles weten over onze aanpak en duidelijkheid waar wij ons in onderscheiden, maak dan gerust een afspraak. Wij komen graag kennismaken!

Bel met ons

Zullen we eens kennismaken?

Contact

Heeft u interesse in onze werkwijze? Ik informeer u graag!

Neem contact op

Zullen we eens kennismaken?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod