Aankoop

Aankoop

Wij begeleiden niet alleen mensen die hun huis zo goed mogelijk willen verkopen, ook voor de aankoop van een huis kunt u Thewissen Makelaardij inschakelen. Zoeken, beoordelen, onderhandelen: met de ruime kennis die wij hebben van de huizenmarkt in deze regio helpen we u door dit proces. Het is verstandig een makelaar in te schakelen bij de aankoop van een huis.

Wanneer u een huis gaat bezichtigen, dan wordt u meestal begeleid door een verkopend makelaar. Deze makelaar heeft van de verkoper opdracht gekregen zijn huis tegen een zo gunstig mogelijke prijs te verkopen. Het belang ligt dus, hoe aardig deze makelaar ook is, bij de verkoper. Wij denken dat een koper het tijdens een bezichtiging al druk genoeg heeft met het kijken naar dingen als de kwaliteit van het huis, de mogelijke inrichting van het huis en de vraag of de sfeer goed is.

De aankoopmakelaar van Thewissen Makelaardij behartigt alleen uw belang en stelt deze te allen tijde voorop. Zij zegt u gerust iets niet te doen en bekijkt het huis puur rationeel, omdat zij weet dat de aankoop een beslissing is voor de komende jaren.

Wij kunnen u behoeden voor het te veel betalen voor een huis, zien risico’s als het gaat om bouwtechnische zaken en bestemmingsplannen.

Met een zoekopdracht kunnen we u in een heel vroeg stadium wijzen op het in verkoop komen van een geschikt huis.

En we onderhandelen als de beste! Samen met ons staat u als koper van een huis een stuk sterker. Met passie wordt uw aankoop in elk opzicht een succes. Door onze expertise in te schakelen voorkomt u verrassingen achteraf, een kat in de zak, slapeloze nachten en uiteindelijk vooral veel onnodig uitgegeven geld.

Bel met ons

Zullen we eens kennismaken?

Contact

Heeft u interesse in onze werkwijze? Ik informeer u graag!

Neem contact op

Zullen we eens kennismaken?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod